tirsdag 4. august 2009

Frøken rose 2009


Moseplassen utfordrer leserne sine til å vise fram rosefavorittene sine i august. Hittil har jeg ikke tatt mot til meg til å delta i blogg-konkurranser, men rosebuskene mine blomstrer trassig i regnet, og en konkurransedeltaker pekte seg raskt ut. Hva "hun" egentlig heter, vet jeg faktisk ikke. Rosene var ferdig plantet da vi kjøpte huset vårt en snørik vinter for noen år siden, og ingen merking er å finne. Da hageinteressen min er relativt nyvunnen, mottar jeg gjerne tips som kan hjelpe meg å identifisere "henne". Av åpenbare grunner kaller jeg bare kandidaten "Frøken nybadet". Hun har til og med to, litt yngre og mer sjenerte søstre, som holder seg kledelig i bakgrunnen.

3 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

Hei :) Så hyggelig at du vil være med på konkurranse. En riktig vakker rose du har fanget der, og hun ser jo virkelig dryppende våt ut så navnet var jo rett og slett genialt :D

Moderne Retro sa...

Nydelig rose. Minner meg om "mors hage". Selv har jeg dessverre ingen roser, men nyter andre sine istedenfor.
Med ønske om en herlig helg!

Janne sa...

Tusen takk for hyggelige kommentarer, begge to! Roser er vakkert. Jeg koser meg med fine blomster i hagen og leser hageblogger for inspirasjon og mye nyttig lærdom. Utrolig så kunnskapsrike og kreative mange hagefolk er!

 
Blogglisten