mandag 9. august 2010

Mandagstema - livsglede


Da jeg så ukens mandagstema, livsglede, tenkte jeg først på glade vann- og badebilder i strålende sol, og begynte og se etter om jeg hadde noen slike i arkivet. Vel, denne sommeren har ikke bydd på så mye badeliv, men den har bydd på livsglede likevel. Vi finner mye glede i å være utendørs, og med hund må vi ut i allslags vær.
Sommerens biltur til vakre Vestlandet bød på andre naturopplevelser enn de vi får i hverdagen. Bildet er tatt i Ervik på Stadtlandet. Et pent sted med en flott strand som er oppdaget av surfere (det er ikke vi), og som absolutt anbefales til flere. Særlig de av oss som ikke har nærkontakt med hav og kyst til hverdags. Vi gledet oss i alle fall stort over den stunden vi ruslet på stranden, så på det knallgrønne landskapet og bølgene. Samtidig kunne vi virkelig oppleve været (dvs lavtrykkene) komme inn over land. Vi ankom så sent at surfere og turister stort sett hadde reist igjen for dagen, så vi hadde stedet nesten for oss selv. Da kjenner en at en lever. Det er livsglede for meg.

3 kommentarer:

Petrinetrollmor sa...

Ja, enig med deg ! Her er det masse livsglede. Nydelig foto frå ein nydelig plass !

Anne (Moseplassen) sa...

åå, den stranda har jeg vært på :D Nydelig plass, nå tok du meg tilbake!

Petunia sa...

Et nydelig bilde:) og ja, man kjenner at man lever når man går slik langs stranden og kjenner vinden og sjøspøyten bølger over en.

 
Blogglisten